Skip to main content

Werk NL

Werk gerelateerd

Ervaar jij door je A.S.S veel stress op je werk? Is het moeilijk om te communiceren met je collega’s en/of werkgever? Of ben jij werkgever en wens je een beter contact met je werknemers (met A.S.S), willen jullie beide in optimale condities werken, zodat de rendabiliteit verbetert?

Door mijn jarenlange ervaring als consultant in de IT-sector, gelinkt aan mijn kennis in autisme en coaching kunnen we samen een plan van aanpak maken. Hierbij bekijken we samen wat je stressfactoren zijn in je werksituatie en hoe we hieraan iets kunnen doen. Ook hier komen structuur en communicatie aan bod en uiteindelijk kijken we hoe we terugval kunnen vermijden door een regelmatige opvolging.

Hoe ga ik te werk?

  1. Intakegesprek: hierbij kijken we naar wat de vraag is, zowel van de werkgever als de werknemer. Wat is het gewenste resultaat en wat zijn de doelen tijdens de coaching. Op basis hiervan ontvang je een offerte.
  2. Plan van aanpak: hoe gaan we te werk? Wie – Wat – Waar – Wanneer (hoe vaak?)
  3. Uitvoering plan van aanpak. Diverse sessies: 1 op 1, maar indien nodig en gewenst ook uitleg naar de andere werknemers. Het aantal sessies wordt bepaald tijdens het intakegesprek.
  4. Regelmatig overleg en terugkoppeling, met respect voor privacy.
  5. Afronding en nazorg: hoe terugval vermijden? Overview, zijn de doelen bereikt? Afspraak voor een reviewsessie.

Contact

Behoort u tot een bedrijf en wenst u hulp bij het begeleiden en helpen met uw medewerker(s) met ASS, of ben je werknemer en wens je hulp naar meer rust en minder stress?

Ben je ouder van of (jong)volwassene met ASS en wens je hulp naar meer rust en minder stress?

Neem dan contact op: